شيريني برنجي يکي از شيريني‌هاي محلي و متعلق به کرمانشاه است.

شيريني برنجي

شيريني برنجي يا نان برنجي کرمانشاهي بسيار خوشمزه و ترد است و به راحتي مي‌توان آن را در منزل تهيه کرد. براي درست کردن نان برنجي حتما از روغن حيواني استفاده کنيد تا طعم اصيل و واقعي آن حفظ شود.


مواد لازم تهيه شيريني برنجي :



  • آرد برنج: 3 ليوان

  • روغن حيواني: يک ليوان

  • پودر قند: يک ليوان

  • زرده تخم‌مرغ: 2 عدد

  • سفيده تخم‌مرغ: يک عدد

  • پودر هل: 2 قاشق چاي‌خوري

  • گلاب: 4 قاشق غذاخوري

  • تخم خرفه يا سياه دانه به ميزان لازم


نان برنجي


طرز تهيه شيريني برنجي :


روغن حيواني را در ظرفي ريخته و روي شعله ملايم بگذاريد تا آب شود.


پودر قند را الک و وقتي روغن خنک شد، با آن مخلوط کنيد. زرده، سفيده، پودر هل و گلاب را به مواد افزوده و خوب هم بزنيد.


آرد برنج را الک کرده، آرام آرام تا وقتي که خمير به دست نچسبد، به مواد اضافه کنيد. آرد زياد باعث ترک خوردن و سفت شدن شيريني مي‌شود.


خمير را در کيسه فريزر گذاشته، بگذاريد يک شب در جاي خنکي خارج از يخچال بماند.


از خمير به اندازه يک گردو برداشته و در دست گرد کنيد؛ سپس به هر شکلي که دوست داريد، روي آن مهر بزنيد و تخم خرفه يا سياه دانه بپاشيد.


شيريني کرمانشاهي


شيريني‌ها را در سيني چيده، در فر بگذاريد تا پخته شوند. معمولا 20 دقيقه براي آماده شدن نان برنجي کافي است.


اگر مي‌خواهيد شيريني برنجي را بدون فر درست کنيد، يک الک در قابلمه گذاشته، آن را روي شعله ملايم گرم کنيد. ظرفي که شيريني‌ها روي آن چيده شده‌اند، روي الک بگذاريد و در قابلمه را با دمکني ببنديد. پس از نيم ساعت وقتي شيريني بوي خامي نداد، آماده است.


روي نان برنجي تخم خرفه يا سياه دانه پاشيده، آن را سرو کنيد.


براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد

طرز تهيه سرکه سيب خانگي

املت سوسيس و گوجه ؛ صبحانه دلچسب

ميگو سيخي ؛ حتما” امتحان کنيد

شيريني ,برنجي ,يک ,روي ,کنيد ,نان ,نان برنجي ,شيريني برنجي ,را در ,آن را ,را الک ,تهيه شيريني برنجي

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دروازه طلايي آسيا ديجيتال مارکتينگ و سئو ماسک و زيبايي Marie Cassie Mari سلامت روان youmovies برق و الکترونيک ماهان اينترنتي فروشگاه اينترنتي کالاي من